Subaru Forester e-Boxer Summit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Subaru Forester e-Boxer Summit

449 900 kr

Privatleasing 4 999 kr/månad

Egenskaper

Årsmodell: 2020

Matarstallning: 1

Vaxellada: Automat

Farg: Magnetite Gray

Drivmedel: Bensin/El

Fordonstyp: SUV

Drivhjul: 4WD

Med e-Boxer har vi förbättrat det som redan var bra och vässat de egenskaper vi vet våra ägare uppskattar. Att bara sätta en elmotor på bakaxeln var aldrig något alternativ. Det hade förändrat våra unika egenskaper negativt. Vi valde att placera motorn i växellådan – innan fördelningen mellan fram- och bakaxel. På så sätt kunde vi behålla vår fyrhjulsdrivning precis som den var – permanent och symmetrisk.

Vi kan tack vare den lösningen också erbjuda generös dragvikt, medan de flesta av segmentets konkurrenter endast får dra 750 kilo – om ens det …

Elmotorn ger ett tillskott på 65 Nm redan från start, vilket betyder bättre acceleration och rejält med kraft direkt. Eftersom extrakraften kommer från en elmotor får bilen bättre prestanda, samtidigt som bränsleförbrukningen kan minskas med drygt 11 procent.

Självklart går det att köra kortare sträckor på enbart el, men det var aldrig det egentliga syftet. Målet var helt enkelt att göra en redan bra bil lite bättre. Vi valde att leverera fördelarna med elektrifiering där de behövs som mest – utan att kompromissa.

Du slipper krångla med sladdar och leta vägguttag. Forester e-Boxer är självladdande och 118-voltsbatteriet får ny kraft medan du kör.

För hela utrustnings specen se: https://www.subaru.se/modeller/forester/standardutrustning/

Metallic: 8 500kr alt. 149kr/månad vid privatleasing